Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik yapılar pek çAlright avantaj sunması sebebiyle daha yaygın bir biçimde kullanılmaya başlanmıştır. Bu avantajlar kısaca şu şekilde sayılabilir:

Elektrik ve su tesisat malzemeleri projeye göre hazırlanıyor. Aydınlatma armatürlerinden iç ve dış kaplama malzemelerine kadar hazırlanan prefabrik villa Tıra yüklenerek istenilen her yere sevk edilebiliyor.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda 2 yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Cephe kaplamalarında doğal çimento levha, fibercement malzeme kullanılması sayesinde yangın gibi risklere karşı dayanıklıdır. Su emme oranı betonarme yapılara göre minimal düzeydedir. Ses ve ısı yalıtımıyla avantaj sağlar.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Ortak özellikleri arasında dış çevre ve sert mevsim koşullarına en az betonarme evler kadar mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. Ayrıca ısı, ses ve sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu yapıların en önemli avantajı ise fiyatların betonarme yapılara göre oldukça az olmasıdır. Gelişen ve değişen piyasa koşulları sonucunda betonarme inşaat maliyetleri oldukça arttığından bu evlere yönelim daha prefabrik ev modelleri çok artmıştır.

SoğBritish isles yalıtımı kadar sıcak yalıtımı da önemlidir. Her bölge için ayrı izolasyon malzemeleri kullanılabilir. Prefabrik evler ısı ve ses yalıtımında betonarme evlerden daha verimlidir.

Kolay kurulumu sayesinde kolaylıkla değiştirilebilir bir yapıya sahip olan tek katlı prefabrik evler, ihtiyaç halinde büyütülebilme imkanı sunarken evin iç approachını değiştirme avantajı da sağlıyor.

ÇOkay iyi ısı ve prefabrik ev modelleri ses yalıtım özelliklerine sahip olan prefabrik evler soğuk hava şartlarına karşı koruma sağlarken deprem gibi doğal afetlere karşı dayanıklı olmasıyla da güvenli bir kullanım oluşturuyor.

Tek katlı prefabrik ev modelleri 27 m2 ile 138 m2 arasında farklı tarzda alternatiflere sahiptir. Düz alanlarıyla yaşlı ve prefabrik ev engelli bireylere konforlu bir kullanım olanağı verir.

Farklı hazır prefabrik ev modellerimizi detaylıca inceledikten sonra ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayanı bulmak için Karmod uzmanlarıyla hemen iletişime geçmeniz yeterlidir.

Prefabrik yapı sisteminde duvar panelleri özel levhalar arasına yüksek dansitede yalıtım dolgu malzemesi kullanılarak hazırlanır. Duvar panellerinin sağladığı yalıtım değeri prefabrik ev tuğla veya gazbetonlu binalara göre yüzde altmışa varan oranlarda daha yüksektir.

Hazır satılık prefabrik ev modellerini tercih edebileceğiniz gibi kendi isteklerinize göre bir design de tasarlatabilirsiniz. Aynı zamanda prefabrik evlerde ses ve ısı yalıtımı da mümkün olduğu için dağ prefabrik ev fiyatları veya bağ evinizde iklim şartlarından etkilenmeden konforlu bir şekilde yaşamınızı sürdürebilirsiniz.

Report this wiki page